LOTD: YSL Rouge vintage Glossy stain

ysl rouge vintage lips

En av mina absoluta favoritprodukter till läpparna har under året som gått kommit att bli härligt lyxiga Glossy stain från Yves Saint Laurent. Efter att ha fallit som en fura för ljuvliga Fuchsia tomboy var jag liksom bara tvungen att klicka hem en till färg, bara för att se om de verkligen var så bra som jag tyckte. Och se, det var de. Rouge vintage är ett rött stain som är mer åt det bäriga hållet än det körsbärsröda, vilket gör det väldigt lätt att bära och en perfekt start för den som inte vågar ett maffigt rött läppstift. Den lite snedställda och spetsiga applikatorn gör det busenkelt att måla på läpparna och färgen, ja den sitter där den ska. Jag är så till mig över de här lippisarna att jag vill ha en i varje nyans som finns – and then some! Det enda som hindrar mig från att fylla hela hemmet med Glossy stains är priset, det är helt enkelt rätt dyrt med runt 360 kronor, även om det är en alldeles underbar produkt.

ysl vernis a levres rouge vintage

 

One thought on “LOTD: YSL Rouge vintage Glossy stain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.