MAC – 3N N Collection

35-stick.jpg

Det här är mitt livs första nude läppstift. Jag är, som bekant, en vurmare för röda läppar men min nyfikenhet (och köplust) gjorde att jag helt enkelt var tvungen att köpa ett läppstift ur MAC´s nyligen lanserade nude-kollektion N Collection. Färgen 3N är den tredje mörkaste nyansen av 4 och beskrivs av MAC som Milky pastel pink (lustre). I mina ögon ser den jätteljus ut, men för de som är vana vid nude färger eller rosa nyanser på läpparna är den här färgen säkert inget extraordinärt. Jag gillar verkligen 3N. Det är en krämig, glansig ljust rosabeige färg som faktiskt ser väldigt naturell ut på läpparna. Nu är visserligen mina läppar rödare och mer pigmenterade än 3N, men för att vara en artificiell färg är den väldigt naturlig. Mer än så tänker jag inte säga om den faktiskt, det är ett bra stift som doftar vanilj (som alla MAC-stift) och sitter där det ska. Hållbarheten är som de flesta krämiga stift medelbra och måste bättras på under dagen. Nu är jag faktiskt sugen på 4N också…

3n.jpg

Så här ser 3N ut på mina läppar…

3n-swatch.jpg
…och så här ser den ut på min hand.

Pris: Ca 175 kronor
Betyg: VG

6 thoughts on “MAC – 3N N Collection

  1. Snyggt! Jag gillar ju läppstift som ligger nära den egna läppfärgen för då ssyns det inte när de glider av. Det här så fint ut, även om det var väldigt blekt. Men inte så blekt att det ser anemiskt ut.

  2. Sminkan: Anemiskt is the new black.;)

    Sminkjante: Det finns alltid Ebay!;)

    Kristina: Har du tittat på Ebay?:)

    LGB: Tack! Jag är rätt nöjd själv!:)

    Fåfängan: Javisst är det 3n som du vill ha! Jag beställde det här stiftet från Ebay för 3 veckor sedan och fick det i måndags. Jag hoppas det finns kvar i stan till dig när jag åker dit!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.