MAC Grand pumpkin lipgloss (The Simpsons collection)

mac grand pumpkin lipgloss

 

I pressutskicket från MAC fick jag ett par testers att kika närmare på varav det ena är läppglanset Grand pumpkin. Det är en orange nyans som väl är skojig och annorlunda men som inte passar mina egna färger alls. Faktum är att Grand pumpkin ser skitful ut på mig och mina rosa undertoner och glosset kommer förpassas till samlingen LE-gloss utan att användas igen. Om man, liksom jag, har rödare och/eller kall hudton lär det här inte vara en höjdare, men om man däremot är begåvad med varmare och/eller mörkare färger kan det kanske vara riktigt fint!

Grand pumpkin släpps 8 september med The Simpsons-kollektionen och priset ligger på 205 kr.

Den andra produkten på sista bilden är nail stickers Cutie-cles som jag avvaktar lite med. 

mac grand pumpkin lipgloss lips

mac the simpsons gloss nail stickers

2 thoughts on “MAC Grand pumpkin lipgloss (The Simpsons collection)

  1. Jag fick också det där läppglanset i mitt utskick. Har inte testat det i en sminkning än men kan tycka att det är skitsnyggt med orange. Hoppas verkligen det funkar på mig för färgen är ju superfin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.