MAC Heirloom Mix Lipstick No faux pas

mac no faux pas lipstick lipswatch

Julen hos MAC innebär så gott som alltid en tredelad jättekollektion bestående av allsköns produkter i limiterade upplagor. I år heter huvudkollektionen Heirloom och innehåller det mesta man kan tänkas behöva för att rocka julfesten på jobbet. I år är jag faktiskt inte speciellt sugen på vad MAC tagit fram, det känns mig övermäktigt att ens ta in alla de olika pryttlarna och jag har inga planer på att köpa på mig något faktiskt. Däremot är jag rätt glad över att ha fått hem ett pr sample på snygga läppstiftet No faux pas att kika närmare på.

No faux pas beskrivs som hot pink och det stämmer även i mina ögon. Färgen är knalligt rosa med kalla undertoner och formulan matt och rejält färgmättad. Doften är MAC´s sedvanliga vanilj och förpackningen svart, blank och strösslad med minimalt silverglitter (som på håll ser ut som damm). Knallrosa är vanligtvis inte min kopp te men jag gillar den här kalla färgen och tycker att den ser riktigt klatschig ut på läpparna. Vad tycker ni?

No faux pas och resten av jul- och nyårskollektionen finns uppe nu på maccosmetics.se. Priset för ett läppstift är 215 kr.

Tips! Läs om hela kollektionen hos Sanna. 

HEIRLOOM MIX LIPSTICK No Faux Pas

One thought on “MAC Heirloom Mix Lipstick No faux pas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *