MAC Holiday 2009 : Magic, Mirth & Mischief

media_magicmirth001

media_holiday09001

Idag återvände sommarvärmen till Göteborg men det hindrar ju inte lite eftermiddagssurfande efter jobbet. Det är inte bra att vara ute för mycket i solen har jag hört. Nåt sånt. Anyway; hos bloggudinnan Temptalia hittade jag den här informationen om MAC´s årliga julkollektion som i år är döpt till Magic, Mirth & Mischief (Magi, munterhet och rackartyg, typ. Eller fuffensaffärer, som jag säger.).

Jag är vanligtvis inte nåt stort fan av att publicera ändlösa inlägg med varenda kommande kollektion, men nu gör jag ett undantag eftersom jag blev så fascinerad av MAC´s plötsliga stilbrott. Borta är de gammaldags askarna, silver, guld och rött med låtsasdiamanter och reliefmöster och fram har man istället plockat sanslöst fina dosor som jag gärna skulle placera på mitt sminkbord. Det är en mer modern design men med tydliga 60-talsinfluenser. Lite stelt möter barnsligt sådär. Förpackningar med raka linjer parat med runda bubblor som påminner om tuggummibubblor ser riktigt läckra ut! Men mest intressant är naturligtvis innehållet.

Jag tänker inte rada upp varenda pryl som släpps, det kan ni kika närmare på hos Temptalia, men jag vill gärna visa vad jag önskar att tomten lämnar under granen till mig! (Som om jag kommer kunna vänta tills dess… 🙄 )

face kit

Hocus Focus Colourful Face Kit

 • Pretty Baby Soft baby pink (Repromote) (Limited Edition)
 • Peachykeen Mid-tone peach with pearl (Permanent)
 • Sunsparked Pearl Frost warm beige with pearl (Repromote) (Limited Edition)

Fab-racadabra Bronze Face Kit

 • Golden Muted gold tan with gold pearl (Permanent)
 • Sunbasque Gilded peach with pearl (Permanent)
 • Buffed & Polished Frosty bronzed gold (Repromote) (Limited Edition)

media_magicmirth002

På bilden finns följande produkter:

Lipstick

 • Pervette Soft bright pink with violet opalescent shimmer (Glaze) (Permanent)
 • Utter Fun Fuchsia cherry pink (Limited Edition)
 • Surprise Me Mid-tone peach (Limited Edition)
 • Total Wow! Blue pink berry (Limited Edition)

Dazzleglass

 • She-Zam Sheer silver with silver and red pearl (Limited Edition)
 • Jingle Jangle Sheer yellow peach (Limited Edition)
 • Phiff! Yellow pink with red and sapphire pearl (Limited Edition)

Cremesheen Glass

 • Ever So Rich Sheer lilac (Limited Edition) (Repromote)
 • Partial to Pink Light creamy yellow pink with light gold pearl (Limited Edition) (Repromote)
 • Boy Bait Light neutral beige with pearl (Limited Edition) (Repromote)

Softsparkle Eye Pencil

 • Iris Accents Pale violet with silver pearl (Limited Edition) (Repromote)
 • Nightsky True black with silver pearl (Limited Edition) (Repromote)

På min önskelista har jag satt:
Båda face-kiten
Utter fun l/s
Total Wow l/s
She-zam d/g
Nightsky e/p

Vilka önskar DU dig?

5 thoughts on “MAC Holiday 2009 : Magic, Mirth & Mischief

 1. Jag har också dreglat över denna kollektion, hoppas att den är så fin som jag tror.
  Min önskelista:
  Sorceress Eyeshadow kit
  Utter Fun l/s
  Total WOW l/s
  Ever so Rich c/g
  Nightsky e/p

  kanske
  Suprise Me l/s
  Iris Accents e/p
  She-Zam d/g

  Ska bli otroligt kul att se swatches på dem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.