MAC – Mattene lipstick

Jag har visst helt glömt av att recensera de två läppstift från Mattene-serien som jag har i min ägo. Troligen beror det på att de lämnade mig rätt oberörd; de är vare sig fantastiska eller urusla, de bara är… De kommer i slimmade, matta hylsor och doftar starkt av vanilj. Konsistensen är krämig men ändå fast och finishen på läpparna blir densamma, inte torr utan krämigt matt. Färgen torkar inte ut läpparna som matta läppstift ofta gör, utan håller dem rätt välsmorda. Hållbarheten är bra, det sitter där det ska men försvinner när man äter. Trots allt detta positiva får jag inget sug efter att måla min mun med dem och jag har svårt att tro att jag kommer köpa fler av den här sortens stift. Nästa MAC-stift får allt bli från Slimshine-serien istället.

40s-pink.jpg
40s pink är en gammeldags rosa nyans.

composure2.jpg
Composure är en mellanmörk rödbrun färg.

Pris: 175 kr
Betyg: VG (de håller vad de lovar)

One thought on “MAC – Mattene lipstick

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.