MAC – Mineralize eye shadow & Eye kohl

Häromdagen fyllde jag år och fick bland annat ett set från MAC av en lika MAC-frälst väninna. Mineralize eye shadow i Engaging och den matchande Eye kohlen Powersurge har idag prytt mina ögon. De är så otroligt fina, lättarbetade och hållbara att jag inte vet hur jag ska kunna hålla mig ifrån att springa till MAC-disken och köpa på mig alla färger! Engaging är en tvådelad skugga; den ljusa färgen är beige-rosa-gyllene och den mörkare är guld-bronsig. Båda är skira och väldigt lätta att arbeta med, de lägger sig snabbt på locket och stannar där hela dagen. Eye kohlen är i en superfin bronsguldig nyans som passar perfa till Engaging. Utförligare recensioner kommer när jag provat dem mer.

Mineralize & Eye kohl

5 thoughts on “MAC – Mineralize eye shadow & Eye kohl

  1. Å, tack snälla, vad gulligt av er!:D

    Ska försöka bättre med mig både blogg och Pret-ty, har tyvärr haft på tok för mycket annat att göra senaste veckorna.:/

  2. Pingback: MAC - Eye kohl Powersurge « Sublimt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.