MAC Raspberry swirl Baking beauties lipstick

IMG_1837

Jag älskar läppstift och jag älskar MAC, så rimligtvis borde jag älska ALLA MAC-stift som kommer i min väg men tyvärr är så inte fallet. Jag skulle så himla gärna vilja älska nya Raspberry swirl från kollektionen Bakin beauties som kom ut förra veckan men det går bara inte. På bild ser den ljuvlig ut och beskrivningen “light white blue pink” låter också sött och mumsig. Men på mina läppar, till mina färger blir det den där läskiga Idomin-effekten som framhäver minsta rynka och fnasighet på läpparna. Tänderna ser dessutom gula(re) ut och vem vill ha nikotin-look på gaddarna? Nä, jag är ledsen Raspberry swirl men vi kommer inte att bli bästa kompisar i sommar hur fin du än ser ut i din hylsa.

För den som fortfarande är sugen efter min diss får hosta upp ett par hundralappar hos närmsta MAC-disk eller på Kicks.se.

IMG_1838_2

IMG_1839_2
IMG_6655

 

4 thoughts on “MAC Raspberry swirl Baking beauties lipstick

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.