MAC Refresh Mineralize skinfinish duo

mac sharon msf 1

Här har vi en skön dosa som ingår i Sharon-delen av Osbourne-kollektionen. Refresh är en mineralize skinfinish duo och är en kombinerad bronzer och highlighter i varma toner. Bronzern är tillräckligt ljus för att funka för mig året om och highlightern har ett perfekt champagne-skimmer utan att bli glittrig eller too much. De kan givetvis blandas och användas som allmän uppsnyggare där man så önskar, men för min hudton och smak passar den bäst som just bronzer/highlighter. mac sharon msf 2

Bronzern beskrivs av MAC som “ljust persikobrun” vilket jag tycker stämmer, förutsatt att man sett en brun persika. Vanligtvis föredrar jag kalla undertoner i de flesta makeup-produkter, men här funkar den varma persikan alldeles utmärkt och ger en frisk och naturlig look. Pudret släpper ifrån sig mycket mer pigment än man tror och det är VÄLDIGT lätt att överdosera, här är det fluffig borste och snabba svep som gäller!

Highlightern beskrivs som “gyllenrosa“, en beskrivning som fungerar utmärkt för den här snygga nyansen. Tänk er roséchampagne i solnedgången, där har ni färgen. Champagne med persikorosa inslag med ett uns guld och i frostad finish. Ja, ni hör ju själva hur snyggt det här är!

Pigmenteringen är som sagt utmärkt vilket innebär att det är en dryg produkt. På huden sitter färgen merparten av en arbetsdag utan att mattas av. Svettiga aftnar med discodunka har jag (ännu) inte testat. Ej heller orgier.

Refresh kostar 320 kr och får betyget 4/5. 

mac sharon msf swatches

One thought on “MAC Refresh Mineralize skinfinish duo

  1. Hahaha, ser fram emot recensionen efter du har testat om produkten är orgie-proof 😉 Kanske ett helt inlägg om vilka produkter som lämpar sig bäst för denna aktivitet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.