MAC Rhythm Temperature rising lipglass

IMG_1792

Läckra sommarkollektionen Temperature rising finns som sagt uppe i butikerna nu och även om mycket försvann i ett nafs eller inte kom upp alls på Kicks.se (hallå ögonpaletterna?) finns läppglansen kvar att shoppa. Jag fick bl a hem Rhythm som är en cerise-lila sak med små rosa glitterpartiklar i. Det låter kanske svårburet men faktum är att det blir en fin rosa färg på läpparna som jag diggar skarpt. Jag har det även över läppstiftet Caliente som jag visat er tidigare och tillsammans blir de till sommarens snyggaste läppar, I promise! Glosset kostar 210 kr på Kicks.se och gissningsvis nån tia mindre vid MAC-diskarna på Åhlens city och NK.

IMG_6586

Rhythm

 

IMG_6571

Caliente + Rhythm

IMG_1786_2

IMG_1789

 

 

One thought on “MAC Rhythm Temperature rising lipglass

  1. Ögonskuggspaletterna kom faktiskt upp på Kicks.se men låg under nyheter och inte under kollektionen så jag lyckades knipa åt mig en innan dom tog slut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *