MAC Scorching haute Temperature rising collection

Sommarens huvudkollektion från MAC är ju Temperature rising som jag skrivit om tidigare. I den finns det två produkter som jag helt enkelt inte kunde låta bli att köpa och det är det magentafärgade lacket Scorching haute och den bronzingfärgade strobe-lotionen vi fick testa när MAC bjöd in till bloggträff i Stockholm i maj. Jag är supernöjd med båda mina köp och tänkte visa er dem, även om det börjar gå mot slutet av säsongen och många av produkterna säkert är slut i diskarna vid det här laget. Scorching haute är, som sagt, ett magentafärgat glitterlack som inte liknar något jag har i min samling. Basen är tämligen genomskinlig och färgen åstadkommer man med minst tre lager lack för att få rätt effekt. Det är lätt att måla med och härdar snabbt, två egenskaper som jag kräver av ett bra lack. Jag försökte fånga färgen med kameran men trots 100 klickade bilder lyckades jag bara halvdant och resultatet blev plattare än vad det är i verkligheten. Kalasfint är det i alla fall så får ni möjligheten att lägga beslag på ett exemplar ska ni inte tveka! 155 kr

IMG_3020

2 thoughts on “MAC Scorching haute Temperature rising collection

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.