MAC Studio Waterweight SPF 30 foundation

mac studio waterweight spf 30 foundation 2

VAD: En återfuktande, flytande foundation i gelliknande serumformula. Håller huden mjuk samtidigt som blanka partier mattas ned. Skir till medeltäckning. Spf 30. Kommer i glasflaska med doseringspipett.

HUR: Enligt MAC ska det räcka med bara ett par droppar vilket jag inte förstår hur det kan gå till. Jag behöver ungefär samma mängd som med andra flytande foundations men det kan bero på vilken täckning man vill ha. Pipetten är enkel att dosera med men känns onödig såvida man verkligen inte bara behöver en droppe eller två, jag hade hellre sett en pump.

SÅ FUNKAR DET FÖR MIG: Jag häller ut lite produkt på kinderna och pannan och arbetar sedan in med MAC´s 187 Duo fibre face brush som snabbt och lätt ger en snygg finish. På de partier där foundation lagt sig i förstorade porer går jag efter med en svamp vilket fixar biffen. Den torkar snabbt på huden och ger en snygg finish som vare sig är blank eller matt, mer satin. Resultatet är hur som helst väldigt naturligt och känns knappt på huden vilket jag ser som ett stort plus. Den sitter på plats under en hel dag, även utan primer, och tycks inte smälta bort ens på mina stundtals blossande kinder. Den ger inte tillräcklig täckning för att sudda bort allt det röda på mina kinder och har man en hel del man vill täcka är inte det här en optimal produkt. Jag gillar den skarpt trots att den inte döljer allt och väljer den gärna till vardags.
(Jag har färgerna NW18 och NW20, de passar perfekt till min ljusa hy med rosa undertoner).

BETYG: 4/5

PRIS: 320 kr maccosmetics.se

mac studio waterweight spf 30 foundation 1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *