MAC – Sugarsweet

Mer MAC! I våras släpptes kollektionen Sugarsweet som bestod av diverse sockersöta produkter. Jag föll inte som en fura som en del andra, men köpte i alla fall några små saker som jag tänkte visa er.

ss 2

Eftersom jag gillar shadesticks köpte jag ett i färgen Cakeshop, en beige-taupenyans med silverskimmer. Helt fantastiskt vacker och en ny favorit i det Sublimska hemmet! Jag har använt den både ensam och med andra skuggor över, men allra vackrast tycker jag att den blir om man tar lite Satin taupe över. Rekommenderas!

Vidare satsade jag på min första Mineralize skinfinish som inte är neutral. Perfect topping är verkligen perfekt med sin underbara mix av persika, champagne, lavendel och rosa.  Kolla in ådringen på bilden här nedan! Jag använder den som highlighter och den har blivit en stor favorit. Problemet är bara att jag nu vill ha fler MSF`s. Stackars plånbok!

blogg 1 003

Sist men inte minst blev det ett läppstift i färgen Lollipop loving. Jag klickade hem det här från USA och jag är inte helt nöjd med det, tyvärr. Det är en vacker korallrosa nyans med ett svagt grönt skimmer vilket låter fantsiskt, men dessvärre inte funkar på mina läppar. Jag har bara testat det en gång (med pensel) och swatchat det på handen en gång, så om något känner sig sugen på ett byte finns det på Pret-tys bytesforum.

ss swatches

2 thoughts on “MAC – Sugarsweet

  1. Jättekul att ha dig tillbaka vill jag börja med att säga! Cakeshop heter väl shadesticket, inte cupcake..? Jag fick också tag i perfect topping, det är underbart! Det kom ju inte till Sverige så jag är himla glad att jag valde att få just den här kollektionen langad åt mig från USA =D

  2. Purity: Tackar!:D Haha, tack för att du påpekade mitt slarvfel, jag måste varit sugen på muffins när jag skrev inlägget.;) Har korrigerat nu.
    Perfect topping är helt otroligt vacker.:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.