MAC Ultimate lipstick

mac ultimate lipstick vogue en violet

I november adderar MAC en ny serie läppstift till sitt permanenta sortiment. Av pressinformationen går det inte att uttyda vad som är så speciellt med dessa, mer än att man satt stiften i lite snofsigare hylsor. De tio nyanserna går från ljusa nude till mörka vinröda så alla borde kunna hitta en färg de gillar. Mitt pressexemplar i Vouge en violet är inte en färg jag själv skulle valt men den är förvånansvärt effektfull med sin violett ton och jag kan faktiskt se mig själv bära det här både en och två gånger i höst. Nu är jag sugen på att addera The Scene eller röda Dangerously Chic till min digra läppstiftssamling. Vilken färg väljer du?


Ultimate lipstick släpps 8 november 2014 och kostar 245 kr.

mac ultimate lipstick vouge de violet lotd

2 thoughts on “MAC Ultimate lipstick

  1. Jag är snarare mer intresserad av att få en kik på din Digra Läppstiftssamling™! 😀 Har du något smart ställ eller är det läppstift all over majornalägenheten? 😉

    • Jag har dem på 3 platser. Ett ställ till de dyra, lyxstiften, en låda i Alex-byrån till Mac och 1 Alex-låda med övriga. Många är kallade, få får stanna kvar! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.