Mac Veluxe brow liner

IMG_2439

Goodiebagen vi fick med oss hem från det jättetrevliga eventet med MAC i början av maj är så fullmatad att jag ännu inte hunnit testa allt. Jag plockar fram en ny sak då och då och kollar in och nu senast var det ögonbrynspennan Veluxe brow liner i färgen Brunette. Jag har skrivit om mina omöjliga ögonbryn många gånger här på bloggen och de ÄR verkligen omöjliga, yttre hälften växer både glest (som ett resultat av 90-talets synder) och rätt upp utan minsta möjlighet att borsta ner. Jag trimmar dem därför varje vecka och måste fylla i dem för att få någorlunda stuk på det hela. Hittills är det bara Isadoras ögonbrynspenna som grejat det jag vill med minsta möjliga ansträngning, men nu har den blivit utslagen av den här suveräna pennan! Pennan är superpigmenterad och släpper ifrån sig ungefär hur mycket färg som helst bara man snuddar vid huden, så det gäller att vara lätt på handen. Udden ser ut som en vanlig kajal men texturen påminner mig om matta, torra pastellkritor eller kohlpennor man teckar med. Så länge man håller spetsen välvässad är det en dans att få till en bra linje till brynen och det bästa av allt – den sitter hela dagen! Vanligtvis måste jag bättra på i tid och otid men med Veluxe brow liner räcker det att jag grundar med lämpligt puder så sitter färgen där den ska. Hurra!
Den är alltså enkel att måla med, ger ett snyggt resultat och sitter där den ska. Vad mer kan man begära?
Betyget kan inte bli annat än 5/5 och med mina innerliga rekommendationer. Köp! 

 

Pris: 195 kr

IMG_2448

One thought on “Mac Veluxe brow liner

  1. Pingback: Sublimt » Blog Archive » EOTD: Romantic pink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.