MAC Viva Glam Rihanna II

VIVA GLAM RIHANNA II BEAUTYVIVA GLAM RIHANNA II AMBIENT

Rihanna fortsätter sitt samarbete med MAC och varför inte, det har ju varit stor succé hittills och i stort sett alla produkter säljer slut på ett nafs. Den 11 september släpper man en ny Viva Glam-duo med RiRi och den här gången är det mauve-färger som gäller. Jag har fått hem produkterna och tycker att de är rasande tjusiga, även om läppglanset inte ger så mycket färg utan mest skimmer. Färgerna är måhända inte de mest användbara men låt inte det avskräcka, det går att få till riktigt snygga läppar med dem. Är man på jakt efter ett lite annorlunda, mauve läppstift eller gloss ska man spana in de här, för ni vet väl att pengarna går oavkortat till MAC´s fond för drabbade av HIV/AIDS. Lip swatches kommer så snart jag fått till någorlunda bilder.

Rihanna brinds a bold look to her fierce new Viva Glam campain, accenting her fearless, confident style with new shades of frosted metallic mauve lipstick and lipglass, in velvety soft packaging featuring her signature. Also available, the modern red hues of Rihanna´s original Viva Glam collection. Every cent of the selling price of Viva Glam Rihanna goes toward helping women, men and children living with and affected by HIV/AIDS. 

LIPSTICK 195 kr
Viva Glam Rihanna II – Warm mauve with silver frost

LIPGLASS 185 kr
Viva Glam Rihanna II – Cool mauve with red frostVIVA GLAM RIHANNA II LINEUP-

 

 

One thought on “MAC Viva Glam Rihanna II

  1. Men åh!! Jag är superpepp på det här släppet! Läppstiftet ser ut som en färg jag älskade att ha på läpparna som gymnasietjej

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.