Make my monday

Allas vår Bjooti startar veckan med en (blogg-)utmaning i form av en skönhetsrelaterad fråga. Varje vecka kommer hon ställa en ny fråga och det är upp till oss andra att anta utmaningen och svara!

Veckans fråga:
Vilka tre skönhetsprodukter kommer vara viktigast för dig denna vinter?

Det är svårt att välja ut tre produkter bland det hav av saker som kan kännas absolut livsnödvändiga, men jag väljer fuktkrämen Active moist från Dermalogica för att den fixar min hy under den kalla årstiden. Vidare väljer jag min hårfön eftersom min nya frisyr kräver att jag stylar håret mer än tidigare. Och slutligen är läppstiftet Supersequin från MAC viktigt eftersom det funkar till allt och i alla sammanhang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.