Make up store Brave collection (november 2014)

make up store brave look

makeupstore brave collection

Vips var vi inne i november och därmed presenterar Make up store en ny  kollektion. 

Tänk på alla de starka kvinnliga ledarna och krigare genom århundraden! Jeanne d’Arc och drottning Elizabeth för att bara nämna några! Här är det Girlpower hos den moderna och självsäker kvinnan!

Brave är en ganska färgstark look där tre micro shadows i rosa (Hero & Strong) och skimrande brunt (Spirit) skapar en snygg sotning. Den mörkare rosa går mot cerise och den bruna är lite krämiga i texturen och ger ett ordentligt tryck i färgen med fin metallic finish med lite skimmer. Den ljusare rosa är matt men också den bra pigmenterad och lätt att arbeta med. Jag har tänkt mig den bruna på den rörliga delen av locket, den mörkrosa i globlinjen och under ögat och sen en fasligt massa blendande med den ljusrosa skuggan. Får se när jag får tillfälle att gå loss på detta, lovar att försöka fånga det på bild och visa er.
Läpparna målas med tvåfärgade läppstiftet Arrow som blir lila-cerise och är riktigt snyggt. Den mörkare violetta färgen omsluter en rosa kärna men det är mest för syns skull, jag märker inte att det kommer speciellt mycket rosa färg med. Läppstiftet är krämigt och också det pigmenterat så det förslår. Det nästan suger fast i läpparna och sitter riktigt bra på plats, det torkar rätt snabbt till lite efter applicering och blir nästan lite åt det matta hållet. Föredrar man läppglans väljer man istället Led Lipgloss i färgen Gritty. Förpackningen har en led-lampa som lyser när man öppnar hylsan och exakt vad det ska vara bra för vet jag inte. Kanske ska man kunna sminka sig i mörker? Hur som helst är det en snygg färg, tänk er att man rört ihop mahogny och vinrött (stort i vinter) med en nypa blått skimmer, då har ni Gritty. Täcker, ger snyggt plut men kladdar lite.
Naglarna då, de ska väl ha sitt? Jodå, de har två olika varianter att välja mellan. Det ena är ett mörkt, mörkt rödbrunt lack, en sådan där färg som nästan ser svart ut på håll. Det andra är tvärtom en glitterfest i rosa brons och sjukt läcker. Den kommer jag lätt att lägga på ett par-tre naglar och låta resten vara i en mörk krämfärg. Mycket snyggt!
Ett par bonusgrejer kommer dessutom med kollektionen; ett par maffiga lösfransar och små nagelnitar som även går att klistra fast på huden.

Vad gillar ni den här looken? Är det någon produkt ni känner lite extra för? Lämna gärna en kommentar!

MICRO SHADOW 145 kr
Hero
Strong
Spirit

LIPSTICK 170 kr
Arrow

LED LIPGLOSS 185 kr
Gritty

NAIL POLISH 130 kr
Tiina
Elisabeth

NAIL DECO (ingen prisuppgift)
Shield

EYELASH 115 kr
Lioness

makeupstore brave collection lipswatches

 

Lipstick Arrow, Led lipgloss Gritty

makeupstore brave collection microshadows swatches

 

Microshadows Spirit, Strong, Hero

One thought on “Make up store Brave collection (november 2014)

  1. Pingback: Make up store Lipstick duographic Arrow |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *