Make up store Color it collection (March 2015)

(null)

Ny månad – nya kollektioner. I mars heter MUS’s kollektion Color it och har följande poetiska sälj:

A blend of colora like a soft summer breeze. Light, smooth and bohemian chic. All combined in this palette of summer colors. Bring it into your life and Colorit.

Jag vet inte vad ni tänker på när ni hör namnet på kollektionen men jag tänker i alla fall på massa färg, knalligt och glatt! Döm då om min förvånings när jag såg att produkterna inte alls är speciellt knalliga. Visst är eyedust Surface effektfullt med sin skimmrande silverfärg och visst är microshadow Splash snyggt roströd, men inte är det så värst färgglatt. Missförstå mig inte, jag gillar den lilla kollektionen och tycker att de tre produkter jag fått hem från looken är riktigt snygga och användbara, jag vänder mig bara mot kollektionens namn, Color it är missvisande i min bok.

Över till det jag testat. Eyedust Surface är som sagt en silvrig historia som kommer i en ny, smart förpackning där locket rymmer en liten rundad svampapplikator som får en lagom dos färg när man doppar den k burken eller skruvar på locket. Minimerar spill och kladd och är enkel att måla med, bra där!
Microshadow Splash ser knallig ut i dosan men går på betydligt skirare, färgen är som sagt roströd och riktigt effektfull mot blå ögon. Jag spår att den här kommer att användas en hel del av mig i vår.
Satin Lip Gloss Gerbera är ett mjukt rosa-rött gloss som doftar vaniljkola och känns behagligt på läpparna. Klistrar inte utan känns mjukt som ett balm, dock återfuktar det inte.

Vad tycker ni om den här kollektionen, lämna gärna en kommentar!

EYEDUST 175 kr
Surface

SATIN LIP GLOSS 165 kr
Gerbera

MICROSHADOW 155 kr
Splash

NAIL POLISH 145 kr
Gerda, Elif

2 thoughts on “Make up store Color it collection (March 2015)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.