Make up store Passionate collection (Spring 2015)

(null)
Vips, så har halva februari passerat men jag tycker ändå att vi tar en titt på månadens look från Make up store. Kollektionen heter Passionate och känns skapad för Alla hjärtans dag med sina röda förpackningar, mycket erotiskt. Eller ja, fint i alla fall. Så här säger man om kollektionen:

Classic and luxurious with smokey eyes and sensual glossy red lips. Lustrous and cinematic. Well-defined and highlighted. Passionate is a true makeup romance.

Som synes är förpackningarna röda och har dessutom en ny, kantig design vilket är MUS’ s nya stil. Under 2015 kommer alla befintliga, runda förpackningar bytas ut mot dessa varianter. Många har länge efterfrågat uppgraderade förpackningar då de runda burkarnas lock ofta lossar efter en tid. De här fyrkantiga varianterna känns tåligare och har förhoppningsvis inte samma problem.

Nytt för i år är också att ögonskuggorna fått en mönstrad yta. Huruvida alla pressade och/eller puder-produkter kommer att ha det präglade mönstret vet jag i nuläget inte. Det finns på samtliga produkter jag fått hem för kommande tidens lanseringar, men närmare information om detta finns inte i pressutskicket. Personligen tycker jag att det ser lite mer arbetat och lyxigt ut men det är säkert något som kommer att störa en del köpare.

Men tillbaka till produkterna i Passionate. Den består av ett läppglans, tre ögonskuggor och ett nagellack av vilka jag fått hem samtliga utom lacket. Ögonskuggorna är microshadows och är alla finmalda och pigmentrika skuggor som är enkla att arbeta med. De två mörka färgerna är matta med en satin finish, den ljusa har en underton av guldskimmer/frost i sig. Tillsammans är de perfekta för sotade ögon men fungerar naturligtvis lika bra till andra looker.
Läppglanset Amaranth är en bärig färg med massa skimmer i olika färger. Doftar svagt av vaniljkola. Det känns inte ett dugg klistrigt utan snarare lite torrt vid applicering. Färgen blir ganska skir på läpparna.

Sammantaget är det här en fin liten grupp som känns rätt basic. Mest spännande är förpackningarna med sin nya stil. Om jag skulle rekommendera en produkt ur looken är det microshadow Kakaw som är en perfekt brun nyans.

MICROSHADOW 155 kr
Kakaw, Pollution, Muffin

SENSATION LIP GLOSS 165 kr
Amaranth

NAIL POLISH 145 kr
Hanna

(null)

(null)

2 thoughts on “Make up store Passionate collection (Spring 2015)

  1. jag tillhör ju kategorin människor som stör sig på mönstret ,( de får gärna ha mönster, men hade föredragit något annat eftersom jag är känslig och tycker det ser ut som utslag, haha. var förbi en av deras affärer och frågade, och enligt personalen där verkar det som att alla puderprodukter kommer att ha mönstret i framtiden. hon blev för övrigt mycket exalterad (!!) av att höra att jag tyckte det var äckligt, haha! hon hade aldrig hört talas om något liknande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.