Matrix Biolage Exquisite Oil schampo & inpackning

De här två hårprodukterna har sällskapat mig i duschen den senaste tiden och jag har varit riktigt nöjd med dem båda. Schampot tvättar rent, löddrar fräscht och doftar precis lika gott som alla Matrix produkter. Två schamponeringar behövs för att få håret fräscht men man behöver inte ta mycket så det är dryga droppar. Mitt hår blir alltid en trasselsudd efter tvätt men jag tycker att det går lite lättare att reda ut det efter det här schampot, även om jag inte följt upp med balsam eller inpackning. Betyget blir 4/5.

Inpackningen är en tjock kräm som är superdryg, det räcker med en liten klick för att få torra längder och toppar att återfuktas och håret luktar jättegott efteråt! Däremot tycker jag att det tynger ner mitt hår lite för mycket för att jag ska vilja använda det om jag tänkt styla håret. Det gör håret fint, men svårt att styla alltså. Betyg 4/5.

Läs mer om produkterna här.

 

One thought on “Matrix Biolage Exquisite Oil schampo & inpackning

  1. Pingback: Sublimt » Blog Archive » Matrix Biolage Exquisite oil Tamanu blend strengthtening treatment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.