Max factor – Lash extension

m nyhet

Mascara är en av de, om inte den, viktigaste delen av en sminkning och säkerligen den produkt i kosmetikavärlden som säljer mest. Jakten på den perfekta mascaran pågår ständigt och även om jag då och då tror att jag hittat den och är nöjd, så finns det alltid en liten tanke om att det kan finnas någon ä n n u bättre. Jag är så gott som alltid nöjd med Max Factors mascaror och använde i princip ingen annan mascara än deras klassiska 2000 calories under hela tonåren, så när de nu kommer med en ny variant måste jag självklart testa.

Lash extension är, som namnet antyder, en förlängande mascara som ska ge väl separerade, svepande fransar som ger längre fransar än någon annan produkt. Visst låter det fantastiskt? Jag har av naturen hyggligt långa fransar, men det kan ju alltid bli lite bättre, eller hur? Lash extension har en gummiborste med små, små piggar. Om man gillar den typen av borste är det här en fröjd då den verkligen ger alla de fördelar som en dylik borste ger. Man får ut rätt mängd mascara på direkten och måste inte hålla på att torka av överflödig färg, de små piggarna fångar upp varje frans som en magnet och målar dem i ett enkelt svep samtidigt som de mycket riktigt blir väl åtskilda. Borsten är ganska lång så man får passa sig så man inte sticker in den i själva ögat!

mf lash extension

Resultatet har blivit fint åtskilda och välmålade fransar, men någon magnifik längd har jag inte sett. Kanske ser man större skillnad om man inte brukar använda förlängande mascara eller om man har väldigt korta fransar. I övrigt tycker jag att den sitter bra, fäller inte och ger ingen irritation ens när jag har kontaktlinser i ögonen. Jag gillar Lash extension och kan tänka mig att köpa den igen, men den känns som en vardagsmascara i min bok snarare än något jag plockar fram när jag vill ha de där riktigt magnifika fransarna.

Pris: Ca 175 kronor, finns till kampanjpris i olika butiker just nu
Betyg: G

One thought on “Max factor – Lash extension

  1. Pingback: Fröken rosa recenserar: Max Factor Lash Extension Effect Mascara « Fröken rosa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.