Max Factor Masterpiece Glamour extensions volumising mascara

max factor glamour extensions mascara

Det var längesedan det dök upp nyheter från Max Factor i min brevlåda men häromdagen trillade tre produkter upp. Av de tre blev jag mest nyfiken på Masterpiece Glamour extensions volumising mascara, främst eftersom jag sällan blivit annat än förtjust i MF´s mascaror och i princip bara använde dem när jag var mellan 16-26 år. Glamour extensions beskrivs som en 3-i-1 mascara som ger volym, längd och svärta med en formula innehållandes mängder av svarta mikrofibrer och en unik borste. Borsten är lite “omvänd” på så vis att den är smalast ner mot skaftet och blir bredare mot toppen. Den är också platt samtidigt som sidorna är något rundade. Jag vet, det låter fuffens men det är den bästa beskrivning jag förmår. Själva borsten består av små, korta plastpiggar men de är inte alls sådär ilsket vassa som många dylika tenderar att vara. I dagsläget har jag testat den vid 4 tillfällen och jag får ett lika bra resultat varje gång. Redan från första försöker kom det upp lagom mycket kräm ur hylsan, borsten är enkel att hantera och ger mig fint separerade fransar som går att bygga upp med ett par-tre lager. Ofta kladdar jag mascara på ögonlocket under applicering men det är inget problem här, faktum är att den inte kladdar eller smular alls, vare sig under sminkning eller dagen. En annan sak jag är nöjd med är också att den torkar snabbt och inte tynger ner fransarna vilket gör att den böj jag fixat med franstång håller sig i fin form. På det hela taget är det här en riktigt bra mascara som jag verkligen rekommenderar till alla som vill ha en prisvärd mascara som ger lika bra resultat som betydligt dyrare märken.

Betyg: 5/5
Pris: 175 kr

max factor glamour extensions mascara eotd

2 thoughts on “Max Factor Masterpiece Glamour extensions volumising mascara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.