Maybelline 2 in 1 Eye make-up remover

eye_make-up_remover_2in1_jpg500p_500x500

VAD: Två-fas-rengöring som ska lösa upp all ögonmakeup inklusive vattenfast.
HUR: Man skakar ihop de två vätskorna, häller på en bomullsrondell och drar försiktigt av sminket.
SÅ FUNKAR DET FÖR MIG: Mina erfarenheter av två-fasare är väldigt varierande, från utomordentligt effektiva till helt menlösa. Den här hamnar någonstans i mellanskiktet. Jag får ta ganska mycket vätska på en bomullsrondell och hålla den mot framför allt fransarna i närmare 30 sekunder för att få bort merparten av sminket och då sitter ändå hälften av mascaran kvar (ej vattenfast). Visst får jag bort resterande mascararester men det kräver mer jobb än jag vill. Ögonskuggor och pennor försvinner däremot fort och lätt, där har jag inget att anmärka på, det är just mascara som är den här rengöringens akilleshäl. En positiv sak är att den lite oljiga formulan inte lämnar någon läskig hinna i mina ögon.
BETYG: 3/5
PRIS: 49 kr/125 ml

One thought on “Maybelline 2 in 1 Eye make-up remover

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.