Maybelline Baby Skin Instant fatigue blur

maybelline baby skin instant fatigue blur

Maybelline ligger inte på latsidan när det gäller att pumpa ut produktnyheter, här har vi en av alla de som lanseras i vår. Baby skin är en kompis till Baby lips, läppbalsamen som lanserades ifjol och som är omåttligt poppis hos en del (själv förstår jag inte alls hajpen). Baby Skin Blur är en färgkorrigerande kräm som ska jämna till hudtonen och verka återfuktande. Den ska användas som en primer och användas innan foundation eller BB-kräm. Kommer i två färger, Warm apricot och Cool rose. Jag har testat båda och tycker ärligt talat inte att de gör ett smack för att jämna ut min hudton. Viss återfuktning ger de mig men det är också allt. Som en lätt fuktgivande primer är det en okej produkt, men om man tror att man ska få en utjämnad hudton får man leta vidare för det lyckas Baby skin Blur inte ett dugg med.

Pris: 99 kr

2 thoughts on “Maybelline Baby Skin Instant fatigue blur

  1. Confession time – jag har aldrig ägt ett enda Baby Lips, och ingen annan variant av produkten. Har funderat på lite vad jag missat, men nu fick jag för första gången en känsla av att det kanske inte är så mycket?? :/

    • Jag är inte speciellt impad om man säger så. De är helt okej med tanke på det låga priset och en produkt man kan ha lite här och var för snabb touch-up, men inget jag väljer framför mina favoriter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.