Maybelline Dream bronze BB

  
Här har vi en somrig nyhet från Maybelline, ett beauty balm som ger solbrun fräschör till bleka nyllen. Hela 8 olika effekter ska man få av den här krämen vilket sannerligen ger mycket att leva upp till eller vad sägs om följande lista:

  1. Illuminates
  2. Warms skintone
  3. Evens
  4. Veils imperfections
  5. Spf 25
  6. Hydrates
  7. Smoothes
  8. Refreshes

Inte illa! Jag har precis börjat testa för att se hur den funkar för mig, Tanja tycks älska den så jag har stora förväntningar. Än så länge kan jag säga att den ger min bleka hy en naturtrogen solbränd färg men torkar till snabbt på huden vilket gör att man måste snabba sig för att få ut den jämnt och tona ner på halsen. Väl på plats sitter den där den ska och känns ungefär som ett matt solskydd. Nu äterstår att se hur min hy reagerar på formulan, jag vill inte få tilltäpptheter eller irritationer så den aspekten ska jag noga följa upp. Jag återkommer längre fram med besked! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.