Maybelline Dream fresh BB

I det stora pressutskick jag mottog i höstas fick jag med en tub av den här BB-krämen som jag varit nyfiken på ett tag. Tyvärr är färgen det gräsligaste jag sett på länge så det är en omöjlighet att testa den. Frågan är vem den här färgen är till för, vem är eller vill vara orange i ansiktet? Nä, stay away från nyansen Universal glow! Som tur är finns den i Light och Medium också, färger som gissningsvis är lite mer användasvänliga.
Något omdöme blir det alltså inte, men för den som är nyfiken på vad Dream fresh säger sig göra kommer här en liten lista.

  • Jämna ut
  • Återfukta
  • Solskydda 30
  • Tona ner småbrister
  • Försköna
  • Ge lyster
  • Smälta ihop med hudtonen

6 thoughts on “Maybelline Dream fresh BB

  1. Alltså jag tror aldrig jag har garvat så mycket åt en skönhetsprodukt som åt Universal Glow. Jag såg precis ut som en oompa loompa i nyllet när jag testade den. Fick med Light också, tur nog. Den är mycket bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *