Maybelline Fit me stick Anti-shine

Maybelline Fit me stick

Den här nyheten kunde inte ha landat hos mig vid ett bättre tillfälle. Jag har de senaste veckorna blivit väldigt förtjust i det foundation stick jag fick hem från Bobbi Brown och har därmed fått upp ögonen för vilka andra sticks som finns på marknaden. De här nya sorterna är ju inte alls som forna tiders “pancake-make” som bäst passade till teateruppstättningar eftersom de lade sig som en tjock mask på huden, gärna i kombination med en “fräsch” solbränd ton.
Fit me stick beskrivs som en transparent foundationbas som matchar den egna hudtonen perfekt. Det här med transparent foundation kan man ju klura lite på, varför vill man ha en foundation som inte täcker något alls? En genomskinlig foundation? Den beskrivningen tycker jag man har misslyckats med även om jag förstår vad man vill förmedla; en foundation som smälter in så bra i hyn att den inte alls märks.

Fit me stick har en kärna av puder so motverkar glansig hy och gör finishen matt. På det sättet slipper man alltså efterföljande blotting-puder och sticket är perfekt att ta med sig i sticket, så att säga… Jag testar och återkommer med omdöme!

Man lanserar fyra nyanser vilka alla är i det ljusare spektrat och det rekommenderade priset är 149 kr.

 

One thought on “Maybelline Fit me stick Anti-shine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *