Maybelline The stripped nudes collection

20140416-131622.jpg

Eftersom jag inte befinner mig i mitt hem över påsken blir det mobilbloggande för hela slanten. Inte en favorit men det får duga. Som ni märker är det inte inlägg på daglig basis, vilket främst beror på att jag deltar i en intensiv smärt- & stressrehabilitering som tar det mesta av både ork och tid. Ni är, att döma av statistiken, många som tittar in här ändå och det känns fasligt kul. TACK till er!

Men över till vad inlägget egentligen ska handla om, nämligen Årets look från Maybelline. Inspirerad av Nude-trenden släpper man i maj 2 nude nagellack, två glittrande topplack samt två Color Sensational lipstick.

Jag har fått hem looken och har blivit mycket förtjust i stiftet Tantalizing sand, en nude färg som faktiskt funkar för mig! Soultry sand ser däremot ut som concealer på läpparna då den kommer inte användas. Lacken ser finfina ut och ska testas nu i påsk.

Priset ligger på 39 kr/ lack och 118kr/ läppstift. I butik v 16.

Är det här något ni gillar och vill se mer av?

2 thoughts on “Maybelline The stripped nudes collection

  1. Krya på dig nu snygging <3
    Jag letar ständigt efter ett nude läppstift som inte skär sig med min hudton så jag ska absolut kolla dessa, o lacket näst längst th ska jag ha, lite förutsägbar som jag är 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.