Mer Vibrant curve effect…

Som på beställning dök det upp ett exemplar av Max Factors nya läppglans i brevlådan idag. Nu har jag bara hunnit testa den idag, men några reflektioner kan jag allt bjuda på tycker jag!

Det första som slog mig är att hylsan är väldigt liten. Jag hade av någon anledning fått för mig att den skulle vara mer i size med MF´s vanliga gloss, men så är alltså inte fallet. Nu gör det inte mig något att det är en liten förpackning eftersom jag sällan eller aldrig hinner använda upp ett lippie innan det är dags att kasta det (på grund av hög ålder), men det är något man kan ta med i beaktning när man ser till priset som är rekommenderat till 115 kronor.

Applikatorn är en ny, patenterad sak som kallas för ShineSculpt och som dels är formad för att följa läpparnas konturer och ge en precis applicering och dels har en yta som ska släppa ifrån sig jämnt med färg och ge bra täckning direkt. Nu har jag visserligen fått hem en färg som är ljustrosa/transparent, men jag tycker allt att man får ösa på med färg för att få ett glossigt resultat. Kanske beror det på att min färg inte syns så väl eller så håller helt enkelt inte applikatorn vad den lovar.

Själva glosset är bra. Det ser väldigt glittrigt ut i hylsan men blir knappt glittrigt alls på mina läppar. Återigen kan det ju ha att göra med vilken nyans man väljer, men jag tycker inte att man ska låta sig avskräckas av att glossen ser ut som små discokulor för resultatet på läpparna är inte alls sådant. Glosset känns skönt på läpparna och är inte klistrigt. Hållbarheten är sisådär, man får bättra på rätt ofta.

På det hela taget är det här ett bra läppglans, men inte något som ger mig den där “jag måste ha varenda nyans som finns”-känslan och det är ju ett misslyckande i min bok. Och så är jag som sagt lite fundersam över hur märkvärdig den där applikatorn egentligen är…

MF Vibrant Curve Effect Lip Gloss produktbild

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.