Michael Kors White eau de parfum

michael kors white edp

Jag äger inte en enda Michael Kors-väska, däremot har jag flertalet av hans goda dofter och mitt senaste tillskott är den här nyheten som släpptes i februari. White är en limited edition-doft inspirerad av den alltid lika moderna och tidlösa färgen och har en ljuvlig mix av lätt blommighet och djupare, varmare doftnoter. Den öppnar med fresia och ylang ylang, går över till viol och fortsätter via jasmin över till vit mysk, vanilj och cederträ. Bland andra. Det är en relativt stark doft, lite räcker en lång väg, så överdosera inte.

Flaskan är fasligt elegant i sin stilrena enkelhet och pryder sannerligen sin plats här hemma på doftbordet. Lyckligtvis känns själva doften minst lika elegant och har redan blivit en favorit, den är precis så enkel men med en twist som jag gillar mina parfymer. Är du ute efter en ny parfym att känna dig lyxig och elegant i är det här definitivt något jag rekommenderar. Personligen är jag säker på att mina 30 ml kommer användas upp till sista droppen. Yum!

TOPP: Viol, fresia, ylang ylang, aldehyd, grönska

MELLAN: Gardenia, jasmin, tuberos (även kallad natthyacint), vit pion

TORR: Vit mysk, tonkaböna, vanilj, aber och cederträ

Pris: Ingen uppgift.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.