Mors dag-tävling!

Nu har två av er sötnosar chans att vinna ett kit från Eucerin för att uppmärksamma alla mammors dag nu på söndag 27/5. 

Kitet består av:

Eucerin DermoDENSIFYER
Dagcreme som stimulerar och påskyndar hudens egen förnyelseprocess. Den kraftfulla kombinationen av Arctiin (från kardeborreblomma) och Apiaceae-Pepptider (frpn grön anis) aktiverar och stimulerar den avtagande produktionen av kollagen. Redan inom några få veckor, förtätas den tunna och ömtåliga bindväven och får en mer stabil och stödjande struktur. Speciella UV-filter motverkar uppkomsten av pigmentfläckar.

Eucerin DermoDENSIFYER Ögon- och läppcreme
DermoDENSIFYER Ögon- och läppcreme stimulerar och påskyndar hudens egen förnyelseprocess. Den förbättrar hudens densitet och elasticitet i ögon- samt läppområdena samt reducerar synligt rynkor runt ögon och läppar.

– – –

Så här gör du för att vara med och tävla:

Lämna en kommentar till det här inlägget med en kort hyllning till din mamma eller någon som har samma betydelse för dig. Det behöver inte vara en novell, det räcker gott med ett par väl valda meningar.


Kommentaren måste vara inlämnad senast lördag 26 maj, vinnarna dras på själva mors dag och presenteras här på bloggen. Från det att jag publicerar vinnarna har man 3 dagar på sig att maila namn och adress till malin@sublimt.se, därefter går vinsten vidare till någon annan deltagare.

Lycka till!

 

3 thoughts on “Mors dag-tävling!

  1. Åh, min mamma skulle verkligen behöva muntras upp. Min pappa ligger på sjukhus och hon är så himla ledsen för han är illa däran. Jag är såklart också jätteledsen, men jag har ju min sambo och mina barn, mamma bor ju 50 mil ifrån mig.

  2. Kära Mamma, jag älskar dig väldigt mycket, och du har stått för kärlek och trygghet. Ensam drog du det tunga lasset efter att pappa dog. En människa jag beundrar, det är du.
    Tänk om jag hade talat om det för dig innan du dog?

  3. Min fina mamma!
    Jag vill kunna ge dig något fint för allt som du ger mig har alltid en betydelse för mig,jag vill kunna visa min kärlek och uppskattning till dig för dig älskar jag mest av allt som alltid ställer upp och tänker positivt❤Du är den underbaraste och bästa mamman man kan önska sig så här kommer en present till dig från mig❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.