Närande nyheter från Vichy

IMG_1214

Den här trion håller jag som bäst på att testa, goda grejer för både kropp, händer och läppar och utan parabener, hyperallergena och lämpliga för känslig hud.  Jag gillar nästan alltid Vickys produkter och är speciellt förtjust i den väldigt väldoftande oljan. Ni ska få ordentliga recensioner av dem i sinom tid, men just oljan kan jag avslöja redan nu är en ny favvo!

Nutriextra olja 125 ml 239 kr
Närande torrolja utan silikoner och med en lätt konsistens som snabbt absorberas av huden. Innehåller oljor från macadamianötter, riskli, jojoba, nypon, koriander, solros och passionsblomma samt olja från aprikos- och svarta vinbärfrön. För ansiktsvård används Nutriextra enskilt eller under dag- och/eller nattkräm. Till håret används oljan för daglig näring av torra längder eller som mask till torra toppar. Naglarna vårdas genom att massera både tånaglar och fingernaglar med oljan.

Nutriextra handcreme 50 ml 89 kr
1 applicering – upp till 24 timmars fuktgivande skydd av händerna.
Närande karitésmör och fuktgivande glycerin stärker hudens skyddsbarriär. Hepes tillför fukt och exfolierar milt och thermalskt källvatten från Vichy verkar stärkande och lugnande. Krämen ger ett återfuktande skydd även efter handtvätt och fungerande som en “skuyddande handske”.

Nutriextra läppbalsam 15 ml 79 kr
Macadamiaolja, vitt bivax och karitésmör är lugnande, mjukgörane och stärker hudens naturliga barriärfunktion och verkar skyddande. Ger omedelbart mjuk och behagliga läppar med en naturlig finish utan “klibbig” känsla. Svag doft av rosor och litchi.

Vichy säljs på apotek. 

4 thoughts on “Närande nyheter från Vichy

  1. Vann oljan så den använder jag titt som tätt, men har bara använt den på kroppen. Den luktar gott och gör huden mjuk, men tycker dock att det tar tid innan den går in i huden….

    • På så vis. Ja, det där kan ju variera, säkert mycket beroende på hur torr hud man har. Du kanske har fin hy av dig själv!:)

  2. Köpte oljan efter att ha hört lite om den.
    Och visst är den helt underbar MEN mina kläder luktar typ härsken olja dagen efter….
    Så använda denna efter kvällsduschen är uteslutet!
    Får väl testa i hårtopparna och på nagelbanden och se om jag luktar lika illa efter ett tag då… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.