Nars-beställningen på plats

…nästan i alla fall. Franstången jag beställde skickades i efterskott och har ännu inte hittat fram till mig, men läppstiftet och rouget är på plats och jag är väldigt nöjd över mitt köp. Rouget Torrid är perfekt under sommaren med sin korall-röda ton och lätt guldiga skimmer. Hur snyggt som helst. Läppstiftet Dolce vita är ett perfekt MLBB (My lips but better, för den oinvigde) och känns som ett högklassigt läppbalsam på läpparna. Perfekt smink på alla sätt och vis och jag vet inte hur jag ska hindra mig från att inte klicka hem en till beställning på direkten.

Jag köpte mina saker från brittiska HQHair, en stor favorit som ofta har rabattkoder och erbjudanden. De fraktar dessutom fritt till Sverige numer, så man behöver inte tänka på extra kostnader utöver innehållet i shoppingkorgen.

Har ni andra några favoriter från Nars som ni vill tipsa om? 🙂

6 thoughts on “Nars-beställningen på plats

 1. Jag tipsar mer än gärna om Laguna bronzing powder som ger en naturlig bronston utan att bli orange och lipglosset Ophelia, som är rosenrosa (öh) med snyggt microshimmer, ser ut som man har lite större och finare läppar.

 2. Jag tror läppstiftet Christina skulle vara snyggt på dig med sin hallonröda ton med lätt guldfrosting. Själv älsk-älskar jag singelskuggan Ondine som är perfekt både till vardag och fest med sin taupe/mauviga ickenyans.

 3. Oj, det finns så mycket fint från Nars att tipsa om så jag vet inte riktigt var jag ska börja.

  Krämrougen Penny Lane och Gueule de Nuit är kanonfina på sommaren, Constantinople är en av mina vinterfavvosar. Alla tre bra är vardagsrouge med fin finish och hyfsad hållbarhet.

  Bland puderrougen är Mounia fantastiskt som festrouge, Desire också. Jag använder dem tyvärr inte så ofta, men de är båda riktigt fina färger med enormt bra pigmentering. Dolce Vita gör sig också väldigt bra i rougeform.

  Av läppena tycker jag bäst om det koralliga stiftet Love Devotion, det är om möjligt ännu mjukare på läpparna än Dolce Vita. Glossen är riktigt klistriga, ger bra hållbarhet men är inte lite skönt att bära som ett mjukare gloss.

  Smudge Proof Eyeshadow Base är den bästa ögonprimern jag testat, den intensifierar kanske inte skuggorna så bra men ger väldigt bra hållbarhet, med den sitter skuggan där den ska i många timmar på mina ögonlock, något som ingen annan primer jag provat på fixar.

  Jag gillar verkligen alla tre av Nars Multiple tints, jag är tyvärr inte säker på att de går att få tag på längre dock.

  Billigast köper man oftast Nars från http://www.kissandmakeupny.com , de har bra leveranstider och jag har aldrig varit med om att paketen fastnat i tullen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.