NARS – Silent night & Nightlife

För ett tag sedan visade jag upp mitt första rouge från NARS, Super orgasm. Sedan dess har jag blivit tokigt förtjust i dena superprodukt och lystet spanat in fler saker jag vill ha därifrån och ett, tu, tre beställde min köpgalna tvilling hem ett par ögonskuggor. Säg hej till mina två nya kompisar; Silent night och Night life från NARS julkollektion 2008.
De är både skira och lätta och med ett sanslöst vackert skimmer, just som jag gillar! FOTD kommer så snart jag lekt lite mer med dem. Någon annan som köpt eller kanske fått de här i julklapp och kan komma med tips på hur ni använder dem?:)

0461Par i brott

047Silent night är ljuvligt guldig

048Nightlife är i favoritnyansen silver

8 thoughts on “NARS – Silent night & Nightlife

 1. Men guuuu’ vad fina! 😀
  Jag sitter alltid länge länge och tänker att “NU ska jag beställa nåt från NARS”, och sen slutar det alltid med att jag bangar ur (eller köper nåt annat istället, hehe)..

 2. Mia: HQHair is the shit.;) Kram tillbax!:)

  Maria: Ja, de är superfina!:D Jag tycker allt att du ska klicka hem en NARS-pryl, de är dreamy.:)

 3. jag har också några NARS-grejer hemma, men de har jag fått gegga med irl först, så att jag har vetat precis vad det blivit! fast silver och guld vet man ju, eg. Kan tänka mig att silver och guld är snyggt ihop med allt! guld och brunt, guld och grönt, silver och rosa! det är bara att sätta igång att leka! (NU blev jag avis! det var länge sen jag lekte med nya skuggor..bland det roligaste som finns..)

 4. Johanna: Visst blir man sugen när man ser andras inköp.:S

  GQ: Jag letade swatches som en tok på nätet innan jag tog mod till mig och klickade hem dem, men det är ju som du säger – guld och silver kan sällan bli fel. Har du några skugginköp planerade då?:D

 5. inte den här månaden! i februari blir det blondbrunetteredhead, fast känner jag mig själv kommer jag hem med femme fi, bara(jag är så snååål) om jag är överväldigad kommer jag hem med redheadMSFen, den ska jag i så fall även använda som skugga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.