Nashi Argan schampo & balsam

 

De här två hårprodukterna har jag testat under den senaste månaden och jag tycker att jag har tillräckligt med kött på benen för att skriva ett omdöme om dem.

Nashi schampo och balsam innehåller de på antioxidanter fullspäckade oljorna argan och lin. Tillsammans med rengörande ingredienser verkar de rejält återfuktande och vårdande för håret. Produkterna passar alla hårtyper inklusive färgade då de innehåller färgbevarandeingredienser. Man masserar upp ett lödder i håret och låter det verka i ca 3 minuter med upprepning vid behov. Även balsamet används på detta sätt, minus löddrandet då.

Mitt hår är av typiskt skandinavisk kvalitet med mjuka, fina längder som inte är lätt att få volym i. Det klarar inte av för tunga produkter, då tyngs det ner och ser bedrövligt ut. För mig haR Nashi funkat helt okej; doften är orientaliskt god med den typiska arganoljedoften, håret blir ordentligt rent men man måste skölja det lite längre för att få bort alla schamporester och balsamet reder ut och gör håret till en dröm av väldoft och följsamhet. Det tyvärr detta som gör mig så kluven inför vilket betyg jag ska ge den här duon.

Å ena sidan blir håret lekande lätt att reda ut, doftar himmelskt och känns friskt och glansigt. Å andra sidan blir det lite platt och svårstylat. Det är med andra ord ett par riktigt bra produkter till alla som har tjockt, torrt och/frissigt hår, men med vissa baksidor för oss med skandinaviska längder.

Betyget blir 4/4.

2 thoughts on “Nashi Argan schampo & balsam

  1. Pingback: Nyhet! Nashi Life True color duo | Sublimt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.