Neo-stem

 

image

I början av året var jag uppbjuden till Stockholm på ett av alla dessa pr-event jag aldrig kan gå på. I det jär fallet var man dock tillmätesgående och skickade hem ett prov och information, något som alltid  uppskattas av oss som av olika anledningar tvingas tacka nej till kul saker varenda vecka.

Jag visste absolut ingenting om Neo-stem tidigare och den kunskap jag fått är helt baserad på pressinfon, jag har ännu inte börjat testa produkten eftersom jag håller på med Murad just nu. En recension kommer alltså längre fram, men det hindrar ju inte att vi tar en kik på vad det här är för något.

Jag tar det rätt kort:

När man forskade på den där sjukdomen som gör att barn åldras galet fort (ni har säkert sett dokumentärer i ämnet) konstaterade man att man med hjälp av två olika ämnen kan sakta ner det för tidiga åldrandet. Detta spånade man givetvis vidare på och vips hade man Neo-stem serum! De aktiva ämnena heter Omega statine och Z-dronate och är patenterade av Neo-stem. Serumet är testat på 83 frivilla personer mellan 51-71 under 84 dagar.  Resultatet visade en stor minskning av djupet på rynkor och  utjämning av fina linjer.

Vad tror ni, kan det hör vara grejen?

Den som vill testa själv kan köpa en flaska från Eleven för 649 kr.

2 thoughts on “Neo-stem

  1. Det kanske funkar men det är många andra produkter som också gör och som inte kostar 650spänn vilket känns lite mycket när man som jag inte läst något om märket innan.

    • Jag håller med dig, jag skulle inte heller köpa en kräm för så mkt utan att iaf ha testat. Vi fårmse vadnjagbtycker sen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.