Neulash, Neulash – varför är du så dyr…

När jag gick igenom gamla bilder som jag tagit för bloggens räkning hittade jag en från min Neulashande period. Jag hade helt glömt av hur fantastiska mina fransar faktiskt var under tiden jag använde detta “mirakel”-serum och det är inte utan att jag är fasligt sugen på att köpa en ny flaska att pigga upp mina vintertrötta ögon med. Men det får vänta till våren/sommaren tror jag, då går jag oftare osminkad och vill gärna ha extra ompf i fransraden. Har ni testat Neulash eller nåt annat serum ni rekommenderar? Jag vill gärna få tips på bra fransnäring! Om det kostar mindre än de 1600 kronorna ett Neulash-dito kostar är det självklart ett gigantiskt plus.

neulash mon amour

11 thoughts on “Neulash, Neulash – varför är du så dyr…

  1. Åh så snygga fransar, jag har suktat efter neulash så himla länge men kan inte riktigt förmå mig att punga ut med pengarna…Tyvärr har jag inget tips men väntar med spänning på andras…;)

  2. det där med Ricinolja har jag aldrig hört! intressant! jag har provat lash28, men jag såg ingen större skillnad alls tyvärr. fransarna blev lite grövre, men knappt märkbart

  3. Talikas fransnäring är bra tycker jag och den är definitivt billigare. Budgetvarianten i en liten burk kostar ca 150:- och gelen som kommer i mascaraförp kostar mellan 200-300 tror jag.

  4. Pingback: Sublimt » Blog Archive » nyhet! lashtique

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.