NIVEA – Pure & Natural Produktbilder

I november fick jag ju hem en trevlig inbjudan till en pressvisning av Niveas lansering av sminkkollektionen Pure & Natural, men eftersom den (som vanligt) gick av stapeln i Estocolmo kunder jag inte närvara och missade på så vis både information, pressprover och samkväm med snyggingarna bakom Heartcore. De två förstnämnda fick jag dock hem i brevlådan för ett par veckor sedan och ser fram emot att sätta tänderna i.

Pure & Natural har funnits i andra länder ett tag men lanseras i Sverige i januari. Serien är än så länge rätt liten, men består av ett knippe produkter som alla har det gemensamt att de till 95% består av naturligt innehåll. Färgerna är inspirerade av naturen och ska passa de flesta, även oss med känslig hy. Det här med att kalla produkter för naturliga är ju mer regel än undantag numer och vad innebär det egentligen? Jag funderar också över vad de övriga 5%-en består av.

Jag har ännu inte sminkat mig med sakerna, men de ser fina ut och känns sådär tyskt ordentliga som jag alltid tycker om Niveas grejer. Puderprodukterna har mönster av den sort som många märken piffat upp sina saker med de senaste åren. Jag tänker framför allt på Clarins och The Body Shop. Mest nyfiken är jag nog på den foundation som kom med utskicket. Det är svårt att hitta bra flytande foundations och den här har jag inte läst om någonstans. Eftersom jag själv fick välja färger på sakerna jag fick hem är det enklare att tycka om skuggorna och läppstiften, men de ska ju vara bra pigmenterade och sitta bra på också. Jag ska testa några gånger och återkommer med recensioner.

Vad tycker ni andra, lockar den här serien?

pure & natural 1

es

nude powder

desert rose

petal cranberry

vintage mauve

14 thoughts on “NIVEA – Pure & Natural Produktbilder

  1. En ny foundation är aldrig fel. Dock – i Tyskland (som ju är Niveas hemland) håller man på att avveckla Niveas “dekorativa kosmetik” just nu, allt reas ut till 50%. Undrar hur länge vi får ha kvar Nivea i Sverige?

  2. Pingback: Sublimt » Blog Archive » Nivea Pure & natural lipstick swatches

  3. Kanske vansinnigt sent att kommentera detta inlägg, men jag har köpt foundationen och är sjukt missnöjd.Den smular så hela handfatet är fullt med foundationsmul när jag sminkat mig, och den ser kakig ut i ansiktet samt torkar ut min hud. Missnöjd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.