No7 Protect & perfect advanced serums

No7 Boots Protect & perfect serum

I början av mitt bloggande var ett serum från No7 all the rage, någon undersökning hade gjorts som visade att det var det bästa mot rynkor och linjer. Jag minns inte att jag hakade på trenden men det var många som köpte på sig ett lager och flaskorna sålde gång på gång slut. Sedan dess har många serum runnit under broarna och No7 har blivit en komplett hudvårdsserie. Nu släpper man två nya serum som enligt tillverkarna ska minska intrycket av rynkor och fina linjer på bara 4 veckor. Efter två veckor ska huden se yngre ut och efter 3 månader ska man kunna se tydlig skillnad. Jag är skeptisk till att en hudvårdsprodukt kan minska rynkor, däremot kan de förbättra hudstrukturen vilket i sin tur kan göra att intrycket av fina linjer och rynkor blir mindre.

  • Protect & perfect är tänkt till personer 30+ som vill få hjälp med de första åldertecknen. Serumet innehåller Vitamin A, peptider och antioxidanter som stimulerar huden att bygga kollagen och hålla sig mjuk och ung. Ska även vara reparerande på solskadad hud.
  • Protect & perfect Intense vänder sig främst till de som är 40+ och är i stort sett samma produkt som den tidigare med skillnaden att den är mer potent. Med andra ord är det ett bättre val för de som har djupare linjer och rynkor.

Jag har inte själv testat de här serumen och  vet inte om jag kommer att göra det. Rynkor är inte ett huvudproblem för mig, jag lägger fokus på rosacea, rodnad och fuktbalans och då finns det andra alternativ. Serumen har dock fått mängder av hyllningar och bäst-i-test-utmärkelser så det är inte utan att det kliar lite i fingrarna att testa. Har du testat får du gärna lämna en kommentar med vad du tyckte!

Pris: ca 299 kr/styck

4 thoughts on “No7 Protect & perfect advanced serums

  1. Jag fick prov på båda varianterna, tror det var i en glossybox, och testade….och blev helt hooked! Jisses så fin min hy blev. Jag blev verkligen imponerad av serumet (låter som jag är köpt här men så är inte fallet). Min hy fick mindre utbrott i form av pormaskar och kvisslor, make upen sitter bättre, jag fick ett hälsosamt glow i ansiktet. Jag gillar! Jag har inte använt serumet i månader än, men hittills är jag mycket nöjd.

  2. Använde hela serien för ca 2 år sedan. Jag fick jättefin hy och serumet VAR verkligen jättebra. När jag sedan ändå bytte märke var det faktiskt serumet jag saknade. Och kan faktiskt fortfarande sakna. Nu vill jag inte blanda hysteriskt och tillbaka helt till No7 kommer jag nog inte att gå.

  3. Jag har testat Advanced och – hua! har aldrig tidigare reagerat på någon av ingredienserna men min hud ballade ur fullkomligt när jag testade denna. Usch nej den åkte rakt i soporna!

  4. Mm kommer ihåg hypen då det första serumet kom, man längtade att det skulle komma till Sverige o jag lät en kompis köpa det till mig då hon var i London. Men var det bra? För mig var det som en väldigt silikonig primer, så den låste väl in lite fukt o hade lite retinol som bidrog till någon icke märkbar skillnad. Kollat på ingredienslistan på denna produkt, 5 olika parabener känns inte supernice när det finns andra produkter här i världen som innehåller c vitamin peptider o retinol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *