Nouba – Sweet Kiss Liquid Lip Color

För ett tag sedan var jag inne på min lokala Kicks-butik och frågade efter ett läppglans som inte kladdar och som framhäver min naturliga läppfärg. Tjejen bakom disken stegade direkt fram till Nouba-stället och drog fram ett Sweet kiss i färg nr 20. Jag tyckte att den såg helt knasig ut och långt ifrån naturlig, men tjejen visade på sina egna läppar och pratade så gott om den att den fick följa med mig hem.

Sweet Kiss är ett flytande, vårdande  läppglans som finns i 12 olika nyanser. Varför min färg heter “20” kan man fråga sig…  Den kladdar mycket riktigt inte och sitter kvar riktigt länge för att vara ett glans. Min färg är genomskinlig-rosa med en faslig massa glitter i. Jag vet, det låter inte klokt och det ser heller inte klokt ut i förpackningen där den ser närmast neonorangerosa ut, men jag lovar – den är jättefin på! Läpparna blir perfekt glänsande och skimrande utan att det ser ut som om man ska ner till hamnen och tjäna ihop till hyran. Den doftar jättegott och sött så det känns lite som att man har karameller i munnen. Yummie! Enda nackdelen är att den är rätt dyr.

Tips! Jag har min över läppstift ibland när jag ska på fest och det blir ett otroligt läckert resultat! 

Pris: Ca 180 kronor på Kicks.
Betyg: VG

One thought on “Nouba – Sweet Kiss Liquid Lip Color

  1. Pingback: Nouba hos Eleven « Sublimt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.