Nuxe Crème fraîche de beauté Enrichie

121017 nya produkter 027

I september skrev jag om Nuxe nya hudvård för känslig hy och jag har under de senaste månaderns gått loss på en tub med dagkrämen från serien. Imorse klämde jag ut det allra sista av de välgörande dropparna och det måste ses som ett gott betyg bara det. Crème fraîche de beauté Enrichie är den fetare av de olika varianterna och är en rätt kompakt och tjock kräm, men den ger inte alls en flottig känsla utan sjunker in i hyn rekordsnabbt och känns riktigt skön. Den reparerar torra fläckar på bara ett par dagar och även om den inte direkt förbättrar känsligheten på mina röda kinder, så förvärrar den i alla fall inte som många andra produkter gör. Jag har använt den främst som dagkräm, men den går även bra att ha till natten eftersom den, som sagt, är rätt kraftig.

Jag gillar den, jag gillar den riktigt mycket till och med och kan gott tänka mig att köpa en ny tub. Betyget blir högt, men inte full pott eftersom den inte förbättrar det röda på mina kinder. Betyg 4/5.

En tub på 30 ml kostar ca 210 kr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.