Ny favoritsmörja till kroppen!

Jag är inget fan av feta, tjocka body butters och vägrar kleta in saker som måste torka till innan man tar på sig kläderna. Därför blir jag fasligt glad när jag hittar produkter som är både sköna att smörja in sig med, som sjunker in i huden på nolltid och samtidigt ger en bra återfuktning. Senaste fyndet är det här kroppsbalsamet från brittiska No7. Intensively moisturising body serum är lätt och fräsch med en lite gel-aktig textur som känns svalkande på huden. Den sugs verkligen upp av huden på ett nafs och lämnar bara en len och uppfriskande känsla med en riktigt trevlig doft.

Nu är jag inte någon supertorris och vet därför inte hur den funkar för fnasigare hud, men för mig är den fullt tillräcklig för att hålla huden len och behaglig. Jag är hooked och kommer absolut att köpa en ny tub när denna tar slut och det, mina damer och herrar, händer i stort sett aldrig.
Betyget blir en solklar 5:a.

Pris: 199 kr

20140220-143558.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *