Ny hårstyling från disp.

nytt från disp

I fredags hämtade jag ut ett paket som jag inte hade en aning om vad det innehöll. Till min stora glädje visade det sig vara tre stycken produkter från mina favoriter disp.se. Eftersom jag klippt av en rejäl portion hår dagen innan var det kul att få hem tre stylinggrejer att snitsa till frisyren med. Jag är inte så bevandrad inom just den här delen av hårklet och jag är väl inte helt säker på vad skillnaden är mellan de tre produkterna, men jag ska testa dem ordentligt och återkommer såklart med omdöme senare i höst. Någon som testat dessa?

Define wax
Glans och definition
Ett mycket mjukt vax som passar alla längder av hår. I torrt eller fuktigt hår ger produkten extra glans, fin form och ostyriga strån lugnas. Som fönkräm kramar du upp mjuka, fria lockar med stöd och definition.

Style paste
Kraftig struktur och glans
En fiberberikad pasta som ger rejältm ed separation och passar en mjuk men definierad look.

Clay
Matt textur och massiv volym
Masseras in i torrt hår, vid rötterna för ett ordentligt lyft eller i topparna för textur och separation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.