Ny hudvårdsrutin med Sensai

ny hudvårdsrutin sensai

Som skönhetsbloggare testar man ju galet många produkter och när det kommer till hudvård kan det vara lite vanskligt. Såvida man inte har en tålig hy är det lätt att man stressar den och får utbrott av olika slag. I våras körde jag Exuviance som fungerade fint för mig. Därefter har jag haft en rutin med Kiehl´s (inlägg med detta kommer snart) och nu sätter jag alltså igång med den här lyxiga Sensai-uppställningen. Nu har jag inte varenda grej man “ska” ha enligt Sensai, egentligen ska det vara två av allt; två rengöringar, lotioner, krämer etc, men det tycker jag blir både för dyrt och omständigt. Än så länge tycker jag att jag klarar mig fint med den här gruppen även om kan gärna skulle komplettera med en ögonkräm. Jag ska köra ett tag med den här rutinen och återkommer med hur det fungerat för mig. Målet är att lugna, återfukta och förebygga ålderstecken.

Följande produkter ingår i min rutin: 

  • Silky purifying Cleansing oil
  • Silky purifying Milky soap
  • Silky purifying Silk peeling powder
  • Silk softening lotion moist
  • Silk soothing cream

 

Läs mer om Sensai på deras hemsida eller hos Skincity.

3 thoughts on “Ny hudvårdsrutin med Sensai

  1. Deras cleansing oil är underbar, cleansing balm likaså! Tycker att tvåstegsrengöringen fungerar bättre än om man bara använder en produkt men i övrigt tycker jag också att det är onödigt med dubbelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.