Nya läppkritor!

Too faced color bomb pennor

Tänk vad glad man blir när en produkt är precis så som man trott och hoppats på! I fallet med de nya läppennorna från Too Faced är det så och de används flitigt här hemma. Den här nyheten lovar läppbalsam, lip plumper och läppglans i en och samma produkt vilket sannerligen är att lova mycket. Colorbomb! finns i fyra olika nyanser och jag har fått hem Eastwood red och Color pop för bloggens räkning och eftersom jag verkligen gillar dem vill jag naturligtvis tipsa er andra om dem. Bra att veta är att pennorna är “plumpande”, dvs att de får läpparna att svälla lite för ett schysst plut. Nu är det ju inga extrema ankläppar vi talar om, utan mer en aning mer plut än det fina vi alla redan har. Som i stort sett alla plumpers känns Colorbomb-pennorna lite kalla och mintiga och sticker lite i läpparna under ett par minuter. Det är dock inget som gör ont, men om man är väldigt känslig kan det vara bra att veta om det. Färgen går på jämnt & smidigt och sitter på plats tills man börjar mumsa mat eller hångla omkull någon. Jag gillar både formulan, formatet och färgerna och ger betyget 4/5.

Du  köper Colorbomb! hos Eleven för 220 kr.

too faced eastwood red lips

Eastwood red är mer rosa än röd, men rasande fin och lättburen. Ett bra alternativ till den som inte vågar knallröda läppstift.

 

 

*inlägget innehåller affiliatelänkar

2 thoughts on “Nya läppkritor!

  1. Ja nu förstår jag din kommentar om att våra swatches skiljer sig åt, det här är ju en helt annan färg. Det där är mycket mer likt den rosa varianten jag fick hem, coral pink. Den är bara lite varmare i tonen på mig. Det här är ju sån galen skillnad att något utav våra måste vara felmärkt känner jag 😀

    • Eller hur! Mycket underligt. Jag har testat flera gånger under helgen och jag kan inte få den till annat än det du ser ovan. I pennan ser den dock knallröd ut, men inte på mina läppar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.