Nya lippies från No7

No7 Lip crayon Beauty Balm.jpg

Bland vårens alla nyheter hittar vi de här två lippisarna från brittiska No7. Liksom i stort sett alla andra skönhetsföretag har man nu tagit fram en knubbig läppenna vilket inte känns speciellt spännande. Nytt känns däremot BB Lips (99 kr), ett allt-i-ett läppbalsam som både skuggar mot UV-strålning, vårdar och ger en fin färg. De kommer i klämtuber med snedställd topp och är smidiga att kladda på lite färg med nu & då. Läpparna blir faktiskt både återfuktade och ser välmående ut med en mjuk, lite glansig yta som lyckligtvis inte är klistrigt. BB Lips finns i färgerna Ballerina, Blink Pink och Belle Pink. Nedan ser ni Blink Pink, en ljust rosa ton som drar åt aprikos och nude. En riktigt trevlig nyhet!

High Shine Lip Crayon (99 kr) känns som sagt inte så nytt och spännande, men det är hyggliga pennor som är enkla att använda och går att bygga upp från skirt resultat till ett mer täckande. Kommer i färgerna Daydreamer, Berry, Delicate Pink och Tickle.

No7 Lip swatches .jpg

High Shine Lip Crayon och BB Lips finns att köpa på Apotek Hjärtat från och med maj 2014. 

2 thoughts on “Nya lippies från No7

  1. Och då till min ständiga fråga om doft på dessa? Tycker BB-läppisar känns mer tilltalande än BB-kräm faktiskt; jag har vansinnigt torra och känsliga läppar så de behöver all hjälp de kan få! Och man vill ju gärna kunna använda lite färg då och då…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.