Nya vårfavoriter från Clinique

clinique long last glosswear long last lipstick

Long last glosswear

Long last glosswear är ingen total nyhet men man har i vår adderat 4 nya färger till det befintliga sortimentet och lyfter därför fram samtliga nyanser. De nya färgerna är Honey bunch, Tenderheart, Kissy fit och Cupid´s bow av vilka jag valt ut Tenderheart och Cupid´s bow för bloggens räkning. Förpackningarna är klassiska hylsor med en medelstor svampapplikator som är enkel att arbeta med. Formulan är tjock och något kladdig men blir mjuk och skön på läpparna.  Jag upplever ingen klistrig effekt som klibbar ihop läpparna utan snarare en lätt återfuktning. Läppglanset ska, enligt Clinique, sitta på plats i upp till 8 timmar och jag ska i ärlighetens namn säga att jag aldrig har något på mina läppar under så lång tid. Alltså kan jag inte uttala mig om det sitter lika bra på plats under en arbetsdag, det kan däremot med bestämdhet kan säga är att glossen har en betydligt bättre hållbarhet än många andra på marknaden.

Pris: 210 kr

Long last lipstick – Kiss the bride collection

Den andra nyheten är minikollektionen Kiss the bride collection som lanseras exklusivt på Clinique.se nu i mars. Här har Clinique satt ihop 3 lättburna färger som ska passa extra bra till brudens läppar och gett dem namn som Will you…?, I do och Honeymoon. Long last lipstick är Clinique´s klassiska läppstift som funnits på marknaden i över 20 år och har en omtyckt formula som återfuktar samtidigt som man får massor av färg. Som Long last glosswear fast som läppstift. Det var längesedan jag testade ett Long last lipstick så jag är väldigt nöjd över att få testa den här trion. De är verkligen jättesköna att måla med och färgerna riktigt snygga. Så här beskrivs färgerna: 

WILL YOU: En ljus, varm rosa nyans som är inbjudande att bära när han faller på knä.
I DO: En perfekt rosa-bärig nyans som matchar den rodnande bruden på hennes stora dag.
HONEYMOON: En vacker universell nude som passar de flesta hudtoner, perfekt under dagen eller till en dramatisk ögonmakeup på kvällen.

Pris: 235 kr/st

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.