Nyhet! Clinique Beyond perfecting Foundation + Concealer

(null)

Jag är oerhört nyfiken på den här nyheten från Clinique, en foundation+concealer som täcker allt trist så att man ser flawless ut – what’s not to love? I skrivande stund är ett pressexemplar på väg hem till mig och jag är otålig som sjutton, jag vill testa NU!
Så här står det i pressmaterialet:

For skin that’s beyond flawless and lasts all day, Clinique introduces NEW Beyond Perfecting Foundation + Concealer. A 2-in-1 liquid foundation and concealer, promising full coverage without the weight. Every time. Complexion perfection.

Smooth on as a foundation or spot- apply like a concealer. This formula covers everything, yet feels like nothing. Full coverage, yet lightweight. And it won’t disappear all day long. 12 hours wear.

Visst låter det grymt? Jag hoppas så att formulan kommer att täcka mina röda kinder utan att bli kakig eller framhäva de större porerna.

Beyond perfecting Foundation + Concealer kommer i 6 nyanser och har ett rek. pris på 325 kr. Häng på låset, my sublime beauty nerds!

3 thoughts on “Nyhet! Clinique Beyond perfecting Foundation + Concealer

  1. Jag har testat, dock i fel nyans. Den täcker, och känns mer som en concealer för hela ansiktet. Jag gillade den inte alls. Det kan dock bero på att jag är i en serum-foundation fas i livet just nu 🙂

  2. Jag köpte den nyss på taxfreen. Svår chansning men jag gillar när det täcker mina röda kinder bra så nu håller jag tummarna att den är bra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.