Nyhet! Clinique Superprimer

Clinique Superprimers

Förra veckan fick jag ett mail från Clinique om att man i dagarna lanserar en helt ny serie primers för ansiktet. Det är fyra olika sorter som ska funka för olika hudproblem såsom rodnad och  glåmighet. Det låter perfekt för oss som gärna använder en bra bas under foundation för att få ett så jämnt resultat som möjligt. Jag vill absolut testa Redness-varianten för att se om den kan matta ner mina kinder som har brustna blodkärl efter stark medicinering. Vilken vill DU testa?
Pris 280 kr / 30 ml

Superprimer Universal Face Primer är en färglös formel som direkt slätar ut huden och skapar ett perfekt underlag för applicering av foundation. Passar perfekt för kvinnor som inte har några särskilda hudbekymmer.

Superprimer Color Corrects Redness:  primer med ett stråk av gult som korrigerar rodnad i huden och skapar ett neutralt och jämnt underlag.

Superprimer Colour Corrects Discolorations:  primer med ett stråk av rosa som korrigerar mörka fläckar i huden, ärr efter akne och pigmentförändringar och skapar ett neutralt och jämnt underlag.

Superprimer Colour Corrects Sallowness:  primer med ett stråk av lavendel som korrigerar glåmig eller gultonad hud och skapar ett fräscht och strålande underlag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.